Formålet er at få flere til at melde sig ind i Gentofte Kinos Venner, og dermed opnå de fordele som medlemskabet giver - og i det hele taget opleve fornøjelsen ved at føle sig lidt tættere knyttet til vores dejlige biograf - til glæde for både medlemmet og biografen!

For hvert nyt medlemskab du skaffer, vil du modtage en af de gode flasker rød- eller hvidvin, der normalt sælges til kr. 295 i cafeen.

Så fortæl familie, venner og bekendte om Gentofte Kino og om medlemskabet af Gentofte Kinos Venner, hvor man som medlem hvert år modtager fire fribilletter og invitationer til foreningens to Særforestillinger, hver gang for to personer. Derudover giver det adgang til forskellige medlemsrabatter i biografen i et år.
For et medlemskab, som koster 700 kroner, modtager man altså  biografopleveleser for over 1000 kroner. Samtidig med, og ikke mindst, at man gør en god gerning for bevarelsen af Gentofte Kino.

Flasken kan afhentes, næste gang du kommer i biografen.

I praksis fungerer det sådan
Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortæl, hvem du har opfordret til at melde sig ind.

Når vi har registeret indmeldelsen, sender vi en mail til dig om, at du kan hente din vin i biografen. Hvis du skaffer flere medlemmer, får du naturligivs flere flasker vin.

Gavemedlemskab
Du kan også vælge selv betale for det nye medlemskab. Det kan du for eksempel bruge som gave.
Her beder vi dig om 2 ting:

  1. gennemfør en indmeldelse ved at udfylde tilmeldingsformularen - dog med din egen email (så vi ikke sender medlemstilbud til gavemodtageren før gaven bliver givet)
  2. send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortæl, hvem du har meldt ind, samt hvornår gaven skal gives (og hvilken email, vi må sætte på til den tid).

Når vi har registeret indmeldelsen, sender vi også en mail til dig, om at du kan hente din vin i biografen. Samtidig sender vi et gavekort til dig, som du kan udfylde og overrække som selve gaven. Hvis du giver gaver til flere nye medlemmer, får du igen flere flasker vin.

Joomla templates by a4joomla